Jubiliatų pagerbimo šventė

Alytaus rajono savivaldybėje puoselėjama graži tradicija – kas mėnesį surengiama jubiliatų pagerbimo šventė. Jos metu savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas, vicemerė Dalia Kitavičienė, administracijos direktorė Gintarė Jociunskaitė, jos pavaduotojas Virgilijus Pranskevičius pagerbia padėkomis, gėlėmis, atminimo dovanomis aktyvius visuomeninėje veikloje, profesionaliai dirbančius rajono įstaigose ir organizacijose, uoliai triūsiančius rajono bendruomenėse sukaktuvininkus.

Spalio mėnesį vykusiose iškilmėse buvo pasveikintas ir apdovanotas už sąžiningai atliekamą darbą ir ilgametę tarnybą VšĮ Alytaus rajono savivaldybės greitosios medicinos pagalbos stotyje vairuotoju dirbantis ir jubiliejinį gimtadienį šventęs Valdas Svirinavičius.

Lapkričio mėnesį surengtoje šventėje Alytaus rajono savivaldybės vadovai jubiliejaus proga pasveikino Greitosios medicinos pagalbos stotyje dirbančią skubiosios medicinos pagalbos slaugos specialistę Irmą Baubonytę ir ją apdovanojo už ilgametį, pasiaukojamą darbą, pareigingumą ir darbštumą.

Kolegos taip pat siunčia jubiliatams nuoširdžiausius sveikinimus, linkėdami asmeninės laimės, sveikatos ir sėkmės darbuose!

Daugiau informacijos galite rasti čia:

https://arsa.lt/index.php?3572916716

https://arsa.lt/index.php?2686250360

 

                                                                                                                                                                                                           VšĮ Alytaus rajono savivaldybės greitosios medicinos pagalbos stoties informacija

 

 

Greitosios medicinos pagalbos tarnyba

Alytaus teritorinis skyrius

Adresas: Ligoninės g. 12, 62114 Alytus, Lietuva

Darbo laikas: I –IV 08:00 –17:00, V 08:00 –15:45
Pietų pertrauka 12:00 –12:45

Telefonas / faksas: (8 315) 74747

El. paštas: alytus@greitojipagalba.lt